2024 29 rugsėjo

Į naują sritį nerianti Gabrielė Grygolaitytė – Vasha: „Šį darbą galėsiu dirbti ir sulaukusi vaikelio“

By kaunoaleja.lt Rgs29,2024 #Vasha
Evoto

Atlikėja, nuomonės formuotoja Gabrielė Grygolaitytė – Vasha imasi naujos veiklos – pristato elektroninę prekių parduotuvę.

„Svajojau iki trisdešimtojo gimtadienio turėti savo namus, susilaukti antro vaikelio ir pradėti verslą. Regis, visa tai jau išsipildė“, –  nuoširdžiai šypsosi gruodį reikšmingą sukaktį minėsianti, o po naujųjų kūdikėlio gimimu besidžiaugsianti žinoma moteris.

Jau ilgą laiką socialiniuose tinkluose jai įdomius produktus ar paslaugas pristatanti pašnekovė priduria, jog visa tai, kas jai tikrai paliko įspūdį, sekėjai galės rasti vienoje vietoje – tinklapyje vashashop.lt.

„Esu išbandžiusi daug skirtingų produktų ir įsitikinau, kad yra tų, kurie nepakeičiami. Prie kurių norisi grįžti. Ir nieko kito nebeieškoti. Mano elektroninėje parduotuvėje rasite juos“, – sako G. Grygolaitytė – Vasha.

Šiuo metu septintą nėštumo mėnesį skaičiuojanti atlikėja neabejoja, jog naująją veiklą sėkmingai galės tęsti ir sūpuodama naujagimį. Būtent žinia apie antrosios dukrelės gimimą paspartino tris metus brandinto projekto realizavimą. Jauna verslininkė neslepia – per tą laiką buvo ir entuziazmo, ir baimių laikotarpių, nes nuosavas verslas reikalauja nemažų investicijų, įsipareigojimų, atsakomybės, žinių.

„Bet kartais jaučiuosi taip, lyg jau būčiau nugyvenusi keletą gyvenimų. Man dar nėra trisdešimt, o jau buvo visko tiek daug, kad užtektų kelioms knygoms parašyti“, – šypsosi pašnekovė.

Būtent sodri, spalvinga, įvykių kupina kasdienybė jai padėjo sukaupti patirtį, reikalingą įvairiems grožio srities, namams, šeimai skirtiems produktams įvertinti.

„Visko iš eilės reklamuoti nesinori“, – sako G. Grygolaitytė – Vasha.

Iki „nuomonės formuotojų eros“ pradžios atlikėja labiau mėgo fizines nei elektronines parduotuves. Tačiau pastarosios dabar yra tiek jos, tiek vyresnėlės Adrijos favoritės. Mama ir dukra linkusios prekes įsigyti dėl kelių priežasčių – nes nereikia gaišti laiko kelionei, virtualioje erdvėje galima rasti daug objektyvių vertinimų bei didesnes nuolaidas.

Vasha juokauja – mama, ji, dukra yra kaupikės, kurioms visko reikia.

Kartais dainininkė namuose daro „reviziją“, kurios metu nebereikalingus daiktus padovanoja, bet tai kol kas yra naujas bei nedažnas įprotis.

„Internete dažniausiai apsiperku sėkmingai ir nieko grąžinti pardavėjams netenka. Nors neseniai nusivyliau suknele, kurią tebelaikau spintoje. Svarstau, koks turėtų būti jos likimas. Mano klaida buvo, kad įsigijau daiktą iš nepatikimos svetainės“, – įspėja Vasha.

Būsima mama sakė besijaučianti gerai. Skirtumas tik tas, kad laukdamasi Adrijos prieš aštuonis metus, ji nedirbo. Dabar, pasak G. Grygolaitytės, nėra kada nerimauti dėl smulkmenų.

„Svorio priaugau panašiai, kaip pirmo nėštumo metu. Tik nuvargstu labiau ir jokių keistų norų neturiu“, – sako naują veiklą pradedanti Vasha.

Related Post

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *