2024 27 liepos

Geidžiamiausių Europos vyrų šou SIXX PAXX atvyksta į Lietuvą!

By kaunoaleja.lt Geg30,2024 #vyrų šou

Seksualiausi Europos vyrukai – vokiečiai „The Sixx Paxx“ atvyksta į Lietuvą, kad nustebintų, sužavėtų ir pavergtų lietuvaičių širdis! Tūkstančiai moterų keliauja į Berlyną, kad pamatytų šį šou gyvai, tad naujausios aistringiausių Europos vyrų programos „Sixx Paxx Colors Tour 2024“ praleisti išties nevalia – du išskirtiniai pasirodymai vyks lapkričio 26 d. Klaipėdos „Švyturio“ arenoje ir lapkričio 28 d. Vilniaus koncertų salėje „Compensa“.

Colors Tour – https://www.youtube.com/watch?v=hvdubE7K-SI

SIXX PAXX – tai kvapą gniaužiantis erotinis pasirodymas, kuriame fantazijos ir vaizduotė sukelia  beprotiškas emocijas! Stulbinantys specialieji efektai, aistringi šokiai, akrobatiniai pasirodymai, glaudus kontaktas su publika privers dailiosios lyties atstovių vaizduotę suvirpėti ir atsiverti. O jų nugaromis perbėgs malonūs šiurpuliukai.

Patyrę policininkai, žiaurūs statybininkai, užkietėję baikeriai, raumeningi kaubojai – visa tai jie, SIXX PAXX vaikinai. Kviečiame pamiršti kasdienius rūpesčius ir pasinerti į 2,5 valandos trukmės aistringą treniruotų kūnų, subtilios choreografijos ir erotika kunkuliuojančių emocijų šou!

„SIXX PAXX Colors Tour 2024“ pasirodymai vyks:

Lapkričio 26 d. (antradienį) – Klaipėdos „Švyturio” arenoje

Lapkričio 28 d. (ketvirtadienį) – Vilniaus koncertų salėje „Compensa”

Bilietus platina www.medusa.lt

Related Post

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *