2024 27 liepos

Naujos dainos klipo filmavimą I. Jarmolenka paminėjo neįprastu ritualu Nicos paplūdimyje

Dainininko Igorio Jarmolenkos viešnagės Prancūzijos Rivjeroje rezultatas – nauja daina „Vasara atėjo“. Būtent žydrojoje pakrantėje susuktas ir apie trokštamiausią metų laiką pasakojantis vaizdo klipas.

Populiarus lietuvių atlikėjas savo sumanymui įgyvendinti žavingąjį Prancūzijos regioną pasirinko dėl jo įspūdingų kraštovaizdžių ir šilto klimato.

Filmuojant vaizdo klipą, Igoris susipažino su vietos lietuvių bendruomene, kuri savitai prisidėjo prie kūrybinio proceso. Vienas iš bendruomenės narių, Andrius Giedraitis, drauge su Igoriu gamino tartarą ant jūros kranto, sukuriant ne tik skanią patirtį, bet ir stiprų bendruomenės jausmą.

„Daugiau nei 17 metų Nicoje gyvenantis Andrius patikino, jog skanaus vaizdo klipo filmavimą būtina atšvęsti neįprastu ritualu – kartu gaminant prancūzų taip mėgstamą tartarą“, – pasakoja Igoris.

Atlikėjui įspūdį paliko virtuvės performansui parinkta vieta – Nicos paplūdimys. Tai, kaip du maisto gaminimu besidomintys vyrai „modeliuoja“ gurmanų vertinamą patiekalą, galėjo stebėti visi norintieji. Tuomet, kai skanėstas buvo paruoštas, jo  mėgavosi tiek Andriaus ir Igorio bičiuliai, tiek reginiu susidomėję praeiviai.

„Visus vaizdo klipų filmavimus lydi įvairūs nuotykiai, bet šis yra vienas iš įsimintinesnių: dėl kerinčių vaizdų, kuriuos vaizdo kamera ir fotoaparatu fiksavo Rimvydas Ardickas, bendrystės su vietos lietuviais ir maisto ruošimo pakrantėje. Prieš pradėdamas muzikinį kelią, na, ir dabar, buvau pasinėręs į restoranų verslą. Nors šioje srityje turiu ilgametę patirtį, gaminti viešai paplūdimyje teko pirmą kartą“, – šypsosi Igoris.

Related Post

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *