2024 26 liepos

Alternatyviosios muzikos scenos atstovas Mantas Daujotas išleido savo kūrybos albumą „Pusryčiai”

Grupių „Abudu” ir „Arklio Galia” būgnininkas, grupės „Skafandras” bosistas ir tapytojas Mantas Daujotas pristato savo trečiąjį solinės kūrybos albumą, pavadinimu „Pusryčiai”.

Kūrinys buvo įgyvendintas dvejais etapais – pirma buvo sukurtos muzikinės kompozicijos, vėliau autorius jas pateikė vokalistams, kurie galėjo rinktis labiausiai patinkantį ir gavę tam tikras gaires, rašyti dainą pagal jau sukurtą muziką.

„”Pusryčiai” – tai albumas apie visiems mums bendrą iššūkį ir malonumą pradėti dieną. Manau, kad neretai buitiškoje terpėje atsiskleidžia įvairūs būties suvokimo niuansai, mūsų požiūris į pasaulį ir metodai bandant jį priimti. Šiame albume išgirsite devynis skirtingus vokalistus – kiekvienas iš jų parašė ir atliko dainą pagal jiems suteiktą mano sukurtą instrumentalą ir temą „pusryčiai”. Tad albumas gavosi tiek pat įvairialypis ir dinamiškas, kiek jis yra ir vientisas bei bendražmogiškas.” – teigia Mantas Daujotas.

DAUJOTAS – „Pusryčiai” 
https://youtu.be/DzcPDwmNVds?si=FfNJWI-_BbxB1WDK

Albume galite išgirsti tokius atlikėjus kaip Eiedma, Silverpieces bei visus tris grupės  Timid Kooky vokalistus atskirai.

„Seniai norėjau sukurti jaukios muzikos rytui, kadangi tai svarbus metas kiekvienoje dienoje. Ilgą laiką jaučiau bręstančią temą ir pavadinimą apie pusryčius. Tuomet turėdamas saują instrumentinių kūrinių supratau, jog puiki proga įgyvendinti ir kitą ilgai atidėliotą svajonę – albumą su daug kviestinių dainininkų.” – pasakoja Mantas.

Albumą galite išgirsti visose platformose, o albumo pristatymo koncertas vyks jau šį ketvirtadienį, gegužės 30d. 21val. Vilniuje, kūrybiniame komplekse SODAS 2123

Related Post

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *