2024 27 liepos

Žinomi žmonės prakalbo apie nuolatinę kovą su kūno svoriu – tikisi radę būdą, kaip sau padėti

Neįprasčiausios dietos, kasdieniai alinantys vizitai į sporto klubą, badavimo ritualai, žolelių nuovirai, stebuklingos piliulės, lieknėjimo stovyklos – ko tik žinomi žmonės nėra  išmėginę, norėdami visada atrodyti taip, lyg ką tik būtų nužengę nuo podiumo.

Savo ir skaudžiomis, ir linksmomis patirtimis jie dalinosi ne atsitiktinai, o atvykę į išskirtinės kūno formavimo studijos Kaune „Cosmo Beauty Line“ atidarymą.

Turi viltį

Prodiuseris Gediminas Juodeika šypsosi – jo galinėjimąsi su per dideliu kūno svoriu ne kartą stebėjo visa Lietuva.

„Esu dalyvavęs lieknėjimo realybės šou, šuolių į vandenį projekte ir daugybėje kitų užsiėmimų, kurių tikslas buvo tiek fiziškai sutvirtėti, tiek atsisveikinti su tuo, kas trukdo gerai jaustis“, – apie eksperimentų, kuriems ryždavosi, prasmę pasakojo pašnekovas.

G.Juodeika paatviravo ne kartą ieškojęs ir greitesnių kelių numesti svorį – yra išmėginęs skirtingas arbatas, papildus, badavęs, keitęs mitybos įpročius, ribojęs angliavandenius ar prioritetą teikęs baltymams ir riebalams.

Į didesnį kūno svorį linkęs televizijos projektų prodiuseris neslėpė, jog motyvuoti save sportuoti ar riboti tuos patiekalus, kuriuos mėgsti, yra vis sunkiau. Tad, jam Gabrielės Valiukaitės sprendimas įkurti „kosminę“ studiją, kurioje būtų inovatyvūs įrenginiai, skirti svorio kontrolei, raumenims stimuliuoti ir limfos veiklą gerinti, yra tikras išsigelbėjimas. G.Juodeika pasakoja jau išsiaiškinęs, kad einant ar bėgant studijoje esančiu vakuuminiu takeliu galima sudeginti iki 1000 kalorijų vos per pusvalandį.

„Dietologai yra nurodę esminį svorio metimo faktorių – tai yra kalorijų deficitas. Todėl aišku, jog arba reikia mažiau kimšti, arba padaryti taip, kad dalis to, ką sukimšai, kosmiškai greitai pradingtų“, – šypsosi G. Juodeika.

Padarė įspūdį

Naudojimosi vakuuminiu takeliu, raumenų stimuliatoriumi, limfodrenažiniais masažais patirtimi su žinomu vyru pasidalino savo išvaizda taip pat besirūpinantis renginių vedėjas Ovidijus Lieponis. Užsukti į „Cosmo Beauty Line“ studiją ir išmėginti vieną galingiausių Kaune raumenų stimuliatorių, jis įkvėpė ir iliuzionistą Modestą Petriką. Ekstremalų sportą dievinantis kaunietis pasakojo, kartais dėl traumų negalįs aktyviai leisti laiko, todėl įranga, kurios dėka per pusvalandį trunkančią procedūrą raumenys susitraukia 49500 kartų, ko neįmanoma pasiekti atliekant bendrus pratimus, jam padarė įspūdį.

Kad su amžiumi tampa sunkiau kontroliuoti kūno svorį, pripažino ir šokių treneris Saulius Skambinas.

„Dar prieš kelis metus man kalorijų perteklius nekėlė jokio iššūkio – gera zumbos treniruotė, ir problemos nelikdavo. Dabar to nebeužtenka, todėl esu sunerimęs“, – atvirauja pašnekovas.

Viešėdamas naujoje studijoje jis išskyrė pažangų bėgimo takelį su infraraudonųjų spindulių, vakuumo, elektrostimuliacijos, jonizacijos ir kolageno lempomis, dėl visų šių inovacijų kombinacijos suteikiantį galimybę per trumpą laiką sudeginti didžiulį kiekį kalorijų.

Krepšininkės Santa Okockytė ir Rasa Žemantauskaitė pasakojo esančios laimingos, nes svorio kontrolė joms niekada nekėlė rūpesčių – tai išspręsdavo klubo dietologai bei didelis treniruočių ar varžybų krūvis. Tačiau naujojoje studijoje jas  sudomino kiti elementai – įvyniojimai bei limfodrenažiniai masažai. Pašnekovės sako žinančios, jog lieknėjimas yra tapęs daugelio žmonių iššūkiu, kuris ne visada duoda teigiamų rezultatų.

„Kai gimė sūnelis, metus laiko negalėjau išspręsti svorio pokyčio problemos. Dabar suprantu, jog tai buvo susiję ne tik su sportu ar maistu, bet ir su emocijomis“, – sako S. Okockytė.

Informatyvus, jaukus ir lauktas „Cosmo Beauty Line“ atidarymas sudomino ir daugiau žinomų žmonių – televizijos laidų vedėją Kristiną Rimienę, plaukų priežiūros terapeutę Živilę Barzdaitytę, dainininkę Gretą Jorudaitę, tapytoją ir visažistę Gintę Ramutytę, medalių kūrėją Iriną My My, advokatę Aušrą Ručienę bei kitus.

Related Post

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *