2024 11 spalio

Pasaulinio garso gitaristas, unikalusis Estas Tonne vėl koncertuos Lietuvoje

By kaunoaleja.lt Spa11,2024 #Estas Tonne

Lapkričio 3 dieną Estas Tonne koncertas vyks Vilniuje, LVSO salėje. Šio atlikėjo atliekama muzika yra išskirtinė, o koncerto metu patirti išgyvenimai ilgam išlieka atmintyje. 

Estas turi milijonus gerbėjų visame pasaulyje ir viena jų, atlikėjo karjerą sekanti dar nuo tada, kai jis nebuvo garsus, rašytoja Birutė Jakučionytė pasakoja: 

„Estas pirmą kartą atvyko groti į Lietuvą 2012 metais ir taip susiklostė, kad pirmasis jo koncertas vyko „Gervių lizdo” kieme, Trakų rajone. Tuomet organizavau gongų naktį ir mano draugai jį atvežė pagroti.. Man paliko begalinį įspūdį, nuo tada esu jo fanė, tuomet Estą mažai kas žinojo. Daug metų jis keliavo po pasaulį su gitara ir grojo gatvėse Niujorke, Vienoje. Populiariausias jo įrašas Youtube kanale „Golden dragon”, turinti 111M peržiūrų, buvo paskelbtas 2012 metais, turėjo vos kelis tūkstančius peržiūrų.  Praėjus dviems metams nuo įrašo paskelbimo, staiga nei iš nei iš to, per vieną naktį, buvo peržiūrėtas kelių milijonų žmonių. Galima sakyti, kad jis per vieną naktį tapo pasaulinio garso atlikėju. Ta naktis pakeitė atlikėjo gyvenimą iš esmės.” 

Esto Tonne atliekama muzika yra unikali, koncertuodamas jis tarsi magas išsiveda savo klausytojus į virtualią garsų kelionę, užburia ir pakeičia. 

„Mes visi siekiame gyventi harmoningai, dažnai priskirdami trikdančius įvykius išorinėms aplinkybėms. Paeksperimentavus su tikrovės poliariškumu, tampa akivaizdu, kad vidinė harmonija yra vienintelis būdas susidoroti su nuolatiniais iššūkiais. Žmogus dažnai primena vaikščiotoją lynu, kuris simboliškai subalansuoja vidinį ir išorinį pasaulius, sujungdamas abu aspektus, kurie prisideda prie pastovumo. Estas Tonne tarptautinis „Equilibrium Tour 2024″ primins iš naujo atrasti vidinį atsipalaidavimą, leisdamas projektuoti pusiausvyrą iš vidaus į išorę.” – taip apie koncertą skelbia jo organizatoriai. 

Drauge su E.Tonne koncertuos dar du atlikėjai: senegalietis Ben Aylon (perkusija) ir argentinietis Conrado Molina (vokalas, perkusija). 

Daugiau informacijos: https://www.estastonne.com/tour-dates/

Organizatorius: Trade Hub Productions, Ltd.

Youtube: https://youtu.be/7gphiFVVtUI?si=l51p_yw9kqfXpItN

Related Post

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *