2024 4 liepos

Nemokamuose „Kitokiuose pasikalbėjimuose” – pokalbis su Konstantinu Lilu ir jo pasirodymas 

Kauno „Akropolyje” tęsiasi nemokami „Kitokie pasikalbėjimai”: šį antradienį laukia susitikimas su atlikėju bei dainų autoriumi Konstantinu Lilu ir jo muzikinis pasirodymas.

„Galiu užsiminti, jog Konstantino gerbėjai šios progos tikrai nenorėtų praleisti: atlikėjas su grupe ruošia šį tą netikėta. Šių pokalbių, kaip jau tapo įprasta, nefilmuosime, todėl vienintelė proga išgirsti ir pamatyti – antradienio vakarą atvykti į mūsų renginį”, – sako „Kitokių pasikalbėjimų” autorius ir prodiuseris Mantas Bertulis. 

Pasak „Kitokių pasikalbėjimų” vedėjo Pauliaus Vaitiekūno, su Konstantinu Lilu jie kalbėsis apie krepšinį, hiphopo kultūrą ir šou verslą Lietuvoje.

„Pažiūrėsime, ar Konstantinas mums atskleis receptą, kaip išsprogdinti lietuvišką „youtube” ir pasidalins patarimais, kaip prasmukti pro apsaugą feste. Aišku, kalbėsimės ir apie jo kūrybą, jos transformaciją ir nueitą kelią”, – sako jis.

Nefilmuojamuose „Kitokių pasikalbėjimuose” jau dalyvavo aktorė Gelminė Glemžaitė ir kūrėja Aistė Kabašinskaitė, Germanas Daškevičius-Gamka, nuomonės formuotoja Agnė Kulitaitė bei socialinių tinklų žvaigždė Justas Pečeliūnas.

Nemokami „Kitokie pasikalbėjimai” Kauno „Akropolyje” vyks kiekvieną antradienį visą vasarą iki rugsėjo 3 d. Pokalbis su Konstantinu Lilu laukia jau šį antradienį, liepos 2 d., 19 val. 

Related Post

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *