2024 27 liepos

Ant festivalio „Summer Sound“ scenos šią vasarą rikiuosis „Lithuania HQ“ didžėjai

Didžiausias Baltijos šalių paplūdimio festivalis „Summer Sound“ trečius metus iš eilės pliaže atvers ir specialią elektroninei muzikai skirtą erdvę „Klubs++“. Festivalio lankytojų pamėgtoje klubinės muzikos erdvėje, kurioje šokiai tęsiasi iki ryto, pasirodys ir žinomi didžėjai iš garsiausios Lietuvos elektroninės muzikos prodiuserių kompanijos „Lithuania HQ“.

Rugpjūčio 2-3 dieną Liepojoje vyksiančiame festivalyje, šokių muzikai skirtame „Klubs++“, šiais metais pirmą kartą pasirodys elektroninės muzikos atlikėjai iš Lietuvos Lucky Luke, Gaullin, Fella ir Dwin.

„Stipriai ruošiamės pašėlti pas kaimynus – „Summer Sound“ festivalyje!“, – džiaugiasi Lucky Luke ir kiti komandos nariai.

Anot festivalio organizatorių, šokių muzikai skirta erdvė „Klubs++“ per kelis metus tapo ryškia festivalio dalimi, leidžiančia mėgautis kokybiška elektronine muzika ir klubine patirtimi tam neįprastoje vietoje – pajūryje. Abi festivalio dienas ši erdvė visiems lankytojams bus atvira nuo 20 val. iki mažiausiai 6 val. ryto.

Klubinės festivalio erdvės programos kuratorius – žinomas latvių didžėjus Magnuss Eriņš – pasirūpino, kad prie geriausių Latvijos atlikėjų prisijungtų ir šokių muzikos žvaigždės iš kitų šalių. Šiuo metu pasirodymams festivalio erdvėje „Klubs++“ jau patvirtinta 15 elektroninės muzikos atlikėjų.

Prie festivalyje Liepojoje šiemet grosiančių garsaus Vokietijos didžėjaus Robin Schulz, prancūzų elektroninės muzikos dueto „Ofenbach“ ir „Lithuania HQ“ prodiuserių taip pat jungsis didžėjai: Holla Franco & DNKA, Pupa, Roland Privert, E:91, Lori, Kenji, 24k, Levan, Msk, Andy Cane iš Estijos ir pats Magnuss Eriņš.

Taip pat festivalis toje pačioje scenoje, kurioje gros žinomi elektroninės muzikos atlikėjai, leis pasirodyti ir dviem kylantiems didžėjams iš bet kurios šalies. Šiuos jaunuosius didžėjus atrinks festivalio komisija.

Norintys groti festivalio „Summer Sound“ šokių muzikai skirtoje erdvėje „Klubs++“ turėtų atsiųsti savo 20 minučių muzikos „setą“ ir kūrybos aprašymą festivalio organizatoriams (info@summersound.lv) iki birželio 30 dienos. Du laimėtojai bus pakviesti koncertuoji festivalyje „Summer Sound“ rugpjūčio 2-3 dieną. Apie tai bus paskelbta liepos 10 dieną.

Lucky Luke – Cooler Than Me: https://youtu.be/A3pJB4m713M
GAULLIN – MOONLIGHT: https://youtu.be/skQhri9Te2s

Related Post

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *