2024 20 gegužės

Seime vyks konferencija „Švietimo galia kuriant gerovės valstybę”

By kaunoaleja.lt Geg10,2024 #švietimo

Gegužės 24 d., penktadienį, 10 val. Seimo Konferencijų salėje (III rūmai) vyks konferencija „Švietimo galia kuriant gerovės valstybę”, kuri kvies atsigręžti į privataus švietimo sektoriaus indėlį kuriant ateities Lietuvą. Tai diskusinė kelionė skirta tyrinėti, kaip privataus ir valstybinio sektorių sinergija gali transformuoti visuomenę, ugdant piliečius, pasirengusius ateities iššūkiams.

Ši konferencija – tai puiki galimybė keistis idėjomis ir kartu kurti tvaresnę, prasmingesnę ir konkurencingesnę ateitį mūsų šaliai. Konferencijos metu siekiama pristatyti privataus švietimo svarbą kuriant inovatyvią, atvirą ir atsparią visuomenę, aptarti valstybinio ir nevalstybinio sektoriaus bendradarbiavimo galimybes siekiant didesnės visuomenės gerovės, inicijuoti dialogą tarp švietimo lyderių, politikų, verslo atstovų ir visuomenės apie bendrojo gėrio kūrimą pasinaudojant švietimo galia. Renginio metu siekiama identifikuoti ir pristatyti sėkmingus privataus švietimo modelius, kurie galėtų būti taikomi platesniame kontekste.

Maloniai kviečiame dalyvauti visus švietimo atstovus bei tuos, kuriems rūpi Lietuvos edukacijos sektorius ir jo ateitis.

Konferenciją organizuoja Lietuvos nevalstybinio švietimo konfederacija kartu su Seimo švietimo ir mokslo komitetu.

Norintys dalyvauti konferencijoje, prašome registruotis į renginį iki gegužės 22 d. užpildant anketą ČIA.  

Programa

Renginys bus tiesiogiai transliuojamas Seimo „YouTube” paskyroje „Atviras Seimas”.

Related Post

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *