2024 11 spalio

Drąsiausiems skirtas nuotykis po apleistus, paslaptingus objektus prasidės Kaune

Ar esate pasiruošę patirti kažką išskirtinio ir neįprasto? Spalio 12 d. kviečiame visus drąsiausius nuotykių ieškotojus į Apocalyptic Ride Dzūkija – kelionę, kuri pažadins jūsų vaizduotę ir leis pajusti tikrąją adrenalino jėgą. Tai nėra paprasta ekskursija – tai kelionė po vietas, kuriose istorijos skamba tarsi iš siaubo filmo, o aplinka kviečia tyrinėti, drąsiai žengiant į nežinomybę.

Renginys prasidės 19:00 Kauno 9 forto aikštelėje, kur susirinks tik tie, kurie nebijo pažiūrėti į tamsą. Keliausime į vietas, kur legendos ir tiesa susipina:

Profesoriaus namas: Ši vieta atrodo tarsi sustingusi laike. Namai, kur, kaip pasakojama, žmogus sudegė kartu su savo gyvenimu – čia liko nejudintas automobilis, lyg laukdamas savo šeimininko sugrįžimo. Ar turite drąsos įžengti į šį paslapčių kupiną namą?

Apleista vaikų stovykla šalia Birštono: Kadaise čia aidėjo vaikų juokas, dabar – tik niūri tyla. Tačiau kai kurie sako, kad jei įsiklausysite, galbūt vis dar išgirsite vaikų balsus, šnabždančius vėjyje…

Stovykla Trakų rajone, kurioje kažkada šurmuliavo poilsiautojai, džiaugdamiesi pirtimis ir baseinais. Dabar ši vieta tapo tik niūriu prisiminimu apie praeitį, kurioje slypi kažkas daugiau, nei matome iš pirmo žvilgsnio.

Šis renginys – ne tik kelionė po apleistas vietas, bet ir tikra dvasinė patirtis. Tai iššūkis, kuris įsimins visam laikui. Bilieto kaina – tik 5 €, tačiau emocijos, kurios jus lydės po šios kelionės, neįkainojamos. Tai nėra paprastas vakaras, tai jūsų galimybė išbandyti save ir savo drąsą.

Nepamirškite patogios avalynės, gera nuotaika yra būtina, o prožektorius – jūsų geriausias draugas, nes niekas nežino, kas laukia tamsoje. Tai nuotykis, kurį prisiminsite dar ilgai – tamsa slepia savo paslaptis, tačiau tik drąsiausi sugeba jas atskleisti.

Data: Spalio 12 d.

Laikas: 19:00

Vieta: Kauno 9 forto aikštelė

Kaina: 5 €

Maršrutas: 111km

Jei širdis plaka greičiau vos pagalvojus apie šį nuotykį, žinokite – tai ženklas, kad šis renginys skirtas jums. Prisijunkite prie drąsiausiųjų ir leiskitės į kelionę, kurios neįmanoma pamiršti!

Related Post

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *