2024 27 rugsėjo

Visa informacija apie Seimo rinkimus – specialiame LRT.lt polapyje

Diskusijų festivalis "Būtent!"

Artėjant Seimo rinkimams, LRT.lt portalas kviečia rinkėjus nepasimesti informacijos gausoje ir viską patogiai rasti vienoje vietoje. Skaitytojų patogumui pristatytas specialus polapis „Seimo rinkimai 2024″.

„Mūsų tikslas – suteikti auditorijai kuo daugiau informacijos apie artėjančius rinkimus ir padėti priimti apgalvotus sprendimus. To siekiame ne tik operatyviai pateikdami svarbiausias naujienas, pristatydami  kandidatus į Seimą, bet ir pasiūlydami interaktyvius testus.

Informacijos tikrai yra daug, todėl specialus polapis „Seimo rinkimai 2024″ taps nepamainomu įrankiu tiems, kurie nori patogiai ir lengvai sekti visus rinkimų įvykius, o spalio 13 dieną padaryti informuotą pasirinkimą”, – sako portalo LRT.lt vyr. redaktoriaus pavaduotoja Aleksandra Ketlerienė.

Specialiame polapyje informacija apie rinkimus atnaujinama nuolat: pateikiamos svarbiausios naujienos, speciali rubrika „Gedimino pr. 11″, kurioje skaitytojai gali susipažinti su kandidatų į premjero postą nuomonėmis ir planais, ir kita svarbi informacija.

Be to, skaitytojai kviečiami išbandyti savo žinias viktorinoje, kurioje reikia atspėti, kuriam politikui priklauso pateikta citata. Polapyje galima atlikti ir testą, kuris padės išsiaiškinti, su kurių iš 9 partijų, sutikusių pasidalinti savo atsakymais, pozicijomis labiausiai sutampa asmeninės nuostatos.

Per LRT platformas iki rinkimų iš viso bus rodomos 93 specialių laidų ir debatų transliacijos – visas jas taip pat galima rasti ir patogiu metu peržiūrėti polapyje „Seimo rinkimai 2024″.

Related Post

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *