2024 27 rugsėjo

Remis Retro ir grupė „Karališka Erdvė” kviečia šokti kaip moki

By kaunoaleja.lt Rgs27,2024 #Remis Retro

Vienas populiariausių Lietuvos atlikėjų Remis Retro suvienijo jėgas su legendine grupe  „Karališka Erdvė” ir išleido atnaujintą super hito – „Aš Noriu Šokt” („Šokių karštligė”) versiją.

Prieš metus Lietuvos muzikos pasaulį sudrebino Jovani, Remio Retro ir grupės „Karališka Erdvė” atnaujintas kūrinys – „Iš Lėto Leidžiasi Saulė”. Sulaukęs neįtikėtino populiarumo ir milijoninių perklausų, šis kūrinys tapo neatsiejama linksmiausių vakarėlių dalimi. Šiandien, džiaugdamiesi užsimezgusia draugyste, Remis Retro ir „Karališka Erdvė” kviečia tvirtai prisisegti saugos diržus ir pasinerti į svaiginančią šokių karštligę.

Kaip gimė idėja atnaujinti hitą  „Aš Noriu Šokt” su Remiu Retro?          

 „Idėja gimė beveik spontaniškai, kai tik pradėjome planuoti savo koncertą „Žalgirio” arenoje. Supratome, jog reiks atnaujinti daugelį savo dainų. Visi mūsų kūriniai mums puikūs iš muzikinės bei emocinės pusės, bet realybė yra tokia, kad muzikos ir vokalo įrašų kokybė – 2000-ųjų lygio. Pagalvojome, jei jau perdainuoti, tai kodėl nesumanius kažko įdomiau. Kadangi Remis puikiai padirbėjo su mūsų daina – „Karalių paslaptys” ( „Iš Lėto Leidžiasi Saulė”), tai jis iškart buvo mūsų taikinyje. Susitikome jį, atsiimant mūsų bendrą apdovanojimą ir pradėjome planuoti”, – dalinasi grupės vokalistė Neringa.

Daugeliui lietuvių ši daina sukelia nostalgiškus jausmus, ką ji reiškia jums? 


 „Mums taip pat ji yra labai nostalgiška. Sugrįžta prisiminimai apie tuos beprotiškus laikus, apie pašėlusius koncertinius turus po Lietuvos miestus ir miestelius bei geriausius to meto naktinius klubus ir gerbėjų minias, kartu su mumis iš visos širdies traukiančias – „Aš noriu šokt”!”, – prisimena grupės nariai.

Remi, tavo atnaujinta versija klausytojus ne tik sugrąžina į praeitį, bet ir vietomis suskamba visiškai naujai. Atnaujinti senus, visiems gerai žinomus hitus – iššūkis ar malonumas? 


 „Mėgstu atgaivint senas, geras dainas naujam gyvenimui. Aš pats jų klausydavau vaikystėj, paauglystėj, daug šokta ir dainuota vakarėliuose, skambant joms.  Kai prieš porą metų išleidom „Panelė Verta Milijono”, taip gavosi, kad netyčia atsiradau viso šio lietuviškų dainų atkūrimo trendo priešaky. Po to užsisuko tikras senų hitų atgaivinimo uraganas.  Man tai patiko, todėl padirbėjau ties daugiau dainų. Manau, kad man tai gerai sekasi”, – pasakoja Remis.

Esi išleidęs nemažai kūrinių su populiariais Lietuvos ir užsienio atlikėjais. Po tokių sėkmingų projektų, pasiūlymų bendradarbiauti, tikiu, tik daugėja – kaip atsirenki su kuo bendradarbiauti?

 „Per pastaruosius porą metų iš kitų atlikėjų gavau išties labai daug pasiūlymų bendradarbiauti. Todėl kruopščiai atsirenku, su kuo noriu kurti ir leisti dainas. Daugumos pasiūlymų atsisakau, nes dirbu tik ties projektais, kuriais tikiu, ir kurie man tikrai labai patinka. Mėgstu kurti su bendraminčiais. Dainos geriausiai gaunasi, kai randu ryšį su žmonėmis, kurie dirba kartu.”  – teigia R. Retro.

Primename, kad išgirsti „Aš Noriu Šokt” „Iš Lėto Leidžiasi Saulė” ir kitus, gerai žinomus grupės „Karališka Erdvė” super hitus gyvai galėsite jau Gruodžio 7 d. vieninteliame grupės koncerte „Žalgirio” arenoje.

Related Post

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *