2024 1 liepos

Nefilmuojamuose „Kitokiuose pasikalbėjimuose” – socialinių tinklų žvaigždė J. Pečeliūnas

By kaunoaleja.lt Bir25,2024 #Akropolis

Kaune tęsiasi nemokami „Kitokie pasikalbėjimai”: jau šiandien į nepatogius klausimus atsakinės ir su publika bendraus socialinių tinklų žvaigždė Justas Pečeliūnas.

„Jau tapo tradicija, kad kiekvienas antradienio renginys Kauno „Akropolyje” sutraukia gausų žiūrovų būrį. Nepaisant to jaučiu, kad Justo gerbėjai mus gali nustebinti. Puikus humoro jausmas, nuoširdus ir natūralus bendravimas – Justo vizitinė kortelė, tad tai puiki proga atvykti ir pasimatyti gyvai”, – sako „Kitokių pasikalbėjimų” autorius ir prodiuseris Mantas Bertulis.

Kaip ir ankstesni renginiai Kauno „Akropolyje”, šie „Kitokie pasikalbėjimai” nebus filmuojami.

Susitikimas su J. Pečeliūnu – jau ketvirtasis Kauno „Akropolyje”, kur „Kitokie pasikalbėjimai” visą vasarą vyksta su šūkiu „antradienis kaip penktadienis”. 

Nemokamuose „Kitokių pasikalbėjimuose” jau dalyvavo aktorė Gelminė Glemžaitė ir kūrėja Aistė Kabašinskaitė, Germanas Daškevičius-Gamka bei nuomonės formuotoja Agnė Kulitaitė.

Nemokami „Kitokie pasikalbėjimai” Kauno „Akropolyje” vyks kiekvieną antradienį visą vasarą iki rugsėjo 3 d. Pokalbis su J. Pečeliūnu laukia jau šiandien, birželio 25 d., 19 val.

Related Post

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *