2024 6 liepos

„Kitokie pasikalbėjimai” – apie sekso prekes, santykius su žinomais žmonėmis ir meilę

„Kitokie pasikalbėjimai” tęsia renginių ciklą iš Kauno „Akropolio”: trečiajame susitikime lauks nuomonės formuotoja Agnė Kulitaitė. Atvirai apie asmeninį gyvenimą kalbanti bei prieštaringų temų nevengianti mergina susitikime sulauks klausimų apie santykius su žinomais žmonėmis, turimas sekso prekes bei meilę.

„Visi, kas seka Agnės veiklą, puikiai žino, kad ji atvirai kalba ne tik apie asmeninį gyvenimą ar santykius, bet ir temas, kurios daug kam tebeatrodo tabu, pavyzdžiui, psichinę sveikatą. Tad laukia dar vienas intriguojantis susitikimas”, – sako „Kitokių pasikalbėjimų” autorius ir prodiuseris Mantas Bertulis.

Kaip ir ankstesni renginiai Kauno „Akropolyje”, šie „Kitokie pasikalbėjimai” nebus filmuojami.

„Paprastai aš traukiu iš pašnekovų pikantiškas detales, kuriomis šie nesidalintų prieš kameras. Kai Agnė taip laisvai šneka praktiškai apie viską, pažiūrėsime, kuriam iš mūsų ant scenos pirmiau pasidarys nepatogu. Bet iššūkį priimu ir net nedvejoju, kad pokalbis bus labai įdomus”, – sako „Kitokių pasikalbėjimų” vedėjas Paulius Vaitiekūnas.

Susitikimas su A. Kulitaite – jau trečiasis Kauno „Akropolyje”, kur „Kitokie pasikalbėjimai” visą vasarą vyksta su šūkiu „antradienis kaip penktadienis”. Birželio 4-ąją čia vyko susitikimas su aktore Gelmine Glemžaite ir kūrėja Aiste Kabašinskaite bei „FC Baseball” koncertas, o birželio 11 dieną „Kitokiuose pasikalbėjimuose” lankėsi bei koncertavo Germanas Daškevičius-Gamka.

Nemokami „Kitokie pasikalbėjimai” Kauno „Akropolyje” vyks kiekvieną antradienį visą vasarą iki rugsėjo 3 d. Pokalbis su A. Kulitaite laukia jau šį antradienį, birželio 18 d., 19 val. 

Related Post

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *