2024 27 liepos

Dariaus ir Girėno stadione atidaryta nauja „Žalgirio“ atributikos parduotuvė

Dariaus ir Girėno stadionui tampant vis didesne traukos vieta, čia atsidarė ir nuolat veiksianti „Žalgiris Shop“ parduotuvė. Didžiausiame Lietuvos stadione visai šalia Kauno sporto halės įsikūrusi parduotuvė penktadienį oficialiai atvėrė duris atidarymo šventėje.

Atidarymo proga gegužės 17–18 dienomis, penktadienį ir šeštadienį, Dariaus ir Girėno stadione esančioje parduotuvėje visai nenukainotai aprangai bus taikoma 40 proc. nuolaida.

Stadiono patalpose įsikūrusioje atributikos parduotuvėje Lietuvos čempionų gerbėjai gali įsigyti įvairių „Žalgirio“ tematikos prekių ir taip parodyti savo palaikymą ir pasididžiavimą komanda.

„Simboliška, kad naujoji parduotuvė duris atveria šalia istorinių „Žalgiriui“ vietų – legendinės Kauno sporto halės ir Ąžuolyno parko, kuriame ruošiantis sezonui prakaitą liejo ne viena žalgiriečių karta, – teigė Kauno „Žalgirio“ prezidentas Paulius Jankūnas. – Parduotuvės atidarymas yra svarbus įvykis tiek komandai, tiek mūsų ištikimiems sirgaliams. Ji ne tik pagerina bendrą sirgalių patirtį stadione, bet ir sustiprina komandos ir jos gerbėjų ryšį. Šioje parduotuvėje galima rasti viską, kas žaliai balta – nuo marškinėlių ir kepuraičių iki šalikų ir aksesuarų.“

Naujojoje prekybos erdvėje – visos pamėgtos „Žalgirio“ gerbėjų prekės. Platus marškinėlių ir bluzonų asortimentas tiek suaugusiems, tiek mažiausiems žaliai-baltiems sirgaliams. Taip pat galima įsigyti ir šio sezono naujieną – istorinių pergalių įkvėptą ir nepavaldžią laikui „Timeless: Žalgiris x OG“ atributikos kolekciją.

Visi, norintys aplankyti Dariaus ir Girėno stadione įsikūrusią „Žalgirio“ atributikos parduotuvę, gali tai padaryti darbo dienomis nuo 10 iki 19 val. bei šeštadieniais nuo 10 iki 16 val.

Veiklą stadione pradėjus naujajai prekybos vietai, duris užvėrė Pramonės pr. 4E kelerius metus veikusi parduotuvė.

Kitos „Zalgirisshop.lt“ parduotuvės yra įsikūrusios Kaune – S. Daukanto g. 8 bei prekybos ir laisvalaikio centre „Akropolis“ (Karaliaus Mindaugo pr. 49) bei Vilniuje – Rinktinės g. 16. Atributiką taip pat galima rasti namų rungtynių metu „Žalgirio“ arenoje bei internetinėje parduotuvėje shop.zalgiris.lt.

Related Post

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *