2024 19 rugsėjo

Naujoje portalo LRT.lt laidoje „Interjero terjeras” – intriguojantis duetas

Rudenį vis daugiau laiko praleidžiant namuose, LRT MEDIATEKOJE žiūrovų laukia naujas gyvenamosios erdvės apžvalgų ir patarimų projektas „Interjero terjeras”, kurio vairas patikėtas netikėtam duetui – charizmatiškam ir stilingam interjero dizaineriui Dovui Serapinui ir jo augintiniui. Jie drauge atvers duris ir pasimatuos gyvenimą įspūdingiausiuose privačiuose nekilnojamojo turto objektuose Lietuvoje.

Ši šviežutėlė naujiena interneto žanrų rinkoje turi mažiausiai tris aplinkybes pritraukti žiūrovų dėmesį. Pirma – laidos vedėjas ne tik neieško žodžio kišenėje, bet ir atsako už savo nuomonę, nes yra diplomuotas dizaino profesionalas. Antra – tai neišsenkančio aktualumo namų erdvės kūrimo, kokybės bei praktiškumo tema, kuri išgyvena absoliučią stoką interneto platformose. Ir trečia – tokiam žavingam vedėjo palydovui, kuris turi dvi rudas ausytes ir keturias baltas kojytes, neatsispirs net didžiausi skeptikai.

Kiekvienoje laidoje žiūrovai kartu su vedėjų duetu aplankys išskirtinį, aikčioti priverčiantį objektą su netikėtais ir intriguojančiais interjero sprendimais bei drauge įvertins, kurios namų idėjos yra vertingos, o kurios, deja, tikra klaida.

„Visi objektai, kuriuos nufilmavome ir pristatysime laidose, yra ne tik labai skirtingi dydžiu, verte, sprendimais ir stiliumi, bet ir tikrai unikalūs, – pasakoja laidos vedėjas D. Serapinas. – Tai ir senos dalgių gamyklos erdvė, tapusi jaukiu būstu, ir gyvenamas namelis medyje su veidrodinėmis lauko sienomis, ir buvę kultūros namai kaimelio pakraštyje, ir net tikra liuteronų bažnyčia, po kurios skliautais gyvenama, o ne meldžiamasi. Kur beapsilankytume, visuomet ieškosime idėjų, aktualių kuriantiems savo namus.”

Vizito pabaigoje laukia nemenkas iššūkis – visus aplankytus objektus vedėjui teks įvertinti ne penkių žvaigždučių, o penkių terjerų balu. Projekto idėja, išpildymo rezultatas, panaudotos medžiagos ir sukeltos emocijos – tai kriterijai, kuriais interjeras bus išmatuotas, o vertinimas paskelbtas drauge su augintiniu. Ši staigmena laukia tiek žiūrovų, tiek būsto šeimininkų, todėl kiekvienas finalas tampa rimta intriga. 

„Interjero terjero” pirmąjį epizodą jau galima pamatyti čiaLRT mediatekoje naujos laidos pasirodys pirmadieniais nuo 10 val.

Related Post

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *