2024 7 rugsėjo

Pasipildė plaukų stilisto K. Murausko vardinių produktų linija – įvertino ir žinomi žmonės

„Yra plaukų priežiūros priemonių, kurios per daugybę metų tapo tarsi mano gerais draugais, giminaičiais be kurių negaliu“, – nuotaikingai kalba operos solistė Monika Falcon.

Mintimis apie savo žvilgančių plaukų puoselėjimą ji pasidalino atvykusi į plaukų stilisto Karolio Murausko Kaune, restorane „Soul Laisvė“ surengtą renginį. Jame žinomas vyras pristatė inovatyvų šampūną su žaliaisiais ikrais ir medvilnės kapsulėmis.

Atlikėja sako nenaudojanti jokių agresyvių priemonių. Ji naktimis, kad plaukai nesusiveltų, visada juos suriša, o galiukus kaskart patepa aliejuku.

Monika Falcon visada atkreipia dėmesį į naudojamų priemonių sudėtį. Ypač tų, kurias naudoja dažnai.

„Šampūnas ir kondicionierius yra svarbiausias mūsų pasirinkimas. Bet, žinoma, to negana. Juk skirtingų tipų plaukai reikalauja skirtingos priežiūros. Ir tai – jau meistro, galinčio kompetetingai patarti ką kaip daryti, veiklos teritorija“, – neabejoja solistė.

Apie tai, kad plaukai yra neatsiejama mūsų išvaizdos dalis, todėl jų priežiūra yra labai svarbi, kalba ir dainininkė Diana Dargienė. Anot jos, sveiki ir blizgantys plaukai ne tik pagerina estetinę išvaizdą, bet ir atspindi bendrą sveikatos būklę.

„Tačiau tinkama plaukų priežiūra reikalauja žinių ir pastangų, kad būtų išvengta įvairių problemų. Todėl aš pasitikiu specialistais“, – sako pašnekovė.

D.Dargienė įsitikinusi, jog moterys daro viską, kad tik plaukai žvilgėtų.

„Pati stengiuosi nedžiovinti plaukų karštu džiovintuvu ir netiesinti jokiais prietaisais“, – pasakoja atlikėja.

Ją labai sudomino tai, ką naujo kartu su ispanų gamintojais pristato K. Murauskas, nes vardinėje garsaus plaukų stilisto kolekcijoje jau yra ne vienas visuomenės įvertintas ir mėgstamas produktas.

„Tačiau laikai keičiasi, tenka atsižvelgti į naujas aplinkybes. Pavyzdžiui, kad ir didėjančią aplinkos taršą, stresą, saulės aktyvumą. Apie visa tai galvota kuriant naują šampūno su žaliaisiais ikrais ir medvilnės kapsulėmis formulę“, – paaiškina K. Murauskas.

Žalieji ikrai, anot jo, yra galingas drėkiklis, pagerinantis plaukų elastingumą, suteikiantis jiems lygumo ir stangrumo, o augalinis keratinas turi didžiulę naudą plaukams, nes išlaiko juos drėgnus ir lanksčius, suteikdamas gyvybingumo bei blizgesio.

K.Murauskas paaiškino ir kas yra medvilnės kapsulės bei kokią jos įtaką daro plaukams – tai yra šio augalo sėklos, kurios suteikia švelnumo, grynumo, gaivumo ir gerovės.

Tinkama plaukų priežiūra, dailininkės Giulijos nuomone, padeda išlaikyti plaukų sveikatą. Tai, anot jos, apima reguliarią plovimą, maitinimą ir drėkinimą, kurie padeda išvengti lūžinėjimo, sausumo ir kitų problemų.

„Prižiūrėti plaukai suteikia pasitikėjimo savimi“, – neabejoja pašnekovė.

Ją nustebino tai, kad inovatyvioji K. Murausko pristatyta naujiena yra keturis kartus didesnės koncentracijos nei įprasti šampūnai, o tai suteikia papildomo valymo, blizgesio, stiprumo, putų, švelnumo ir drėgmės. Be to, 150 gr produkto prilygsta 1000 ml tradicinio šampūno, o jo dalelės yra itin smulkios miltelių pavidalo, kurie susilietę su vandeniu virsta švelnia ir kreminė puta.

„Produktą kuriant vadovautasi ir tvarumo filosofija. Buvo sumažintas vandens naudojimas, CO2 emisija, plastiko kiekis buteliukyje“, – sako K. Murauskas.

Giulijos įsitikinti, norint išsaugoti storus ir sveikus plaukus, svarbu laikytis tinkamos priežiūros rutinos bei imtis prevencinių priemonių, kurios padės išvengti plaukų slinkimo bei skatins jų augimą.

„Kad plaukai nelūžinėtų, naudoju minkšto plauko šepečius. Reguliarus galvos odos masažas padeda skatinti kraujo apytaką ir gali prisidėti prie plaukų augimo“, – pataria Giulija.

Į pristatymo šventę susirinkę svečiai ne tik susipažino su naujojo šampūno privalumais, bet ir išklausė specialistų patarimus. Renginį vedė ir savo muziką padovanojo smuikininkų „DuoViola“ duetas Gertrūda ir Laimis.

Related Post

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *