2024 19 rugsėjo

Gruodžio mėnesį Lietuvoje vyks naujas ledo šou „Ledo melodijos“

Gruodžio mėnesį Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje išvysime naują įspūdingą ledo šou „Ledo melodijos“. Net tris vakarus žiemiškoje šventėje pasirodys žymiausi pasaulio, Europos ir Olimpiniai dailiojo čiuožimo čempionai, laužantys visus gravitacijos dėsnius.

Gruodžio 11 d. Klaipėdoje, 12 d. Kaune ir 13 d. Vilniuje vyks profesionali aukso medaliais padabintų dailiojo čiuožimo čempionų, šviesos ir gražiausių pasaulinių muzikos hitų sintezė. Žadama, kad šou užburs ir sukurs tikrą šventinę nuotaiką. Nėra abejonės, kad „Ledo melodijos“ taps vienu įspūdingiausių šventinio laikotarpio renginių Lietuvoje.

Ant ledo išskirtinėje programoje pasirodys svarbiausi dailiojo čiuožimo vardai ir veidai: charizmatiškieji italai ir 2023 m. Europos dailiojo čiuožimo čempionai Charlene Guignard ir Marco Fabbri, vertinami už savo preciziškus pasirodymus, kūrybingas choreografijas ir techniką. „Ledo melodijose“ išvysime ir tikrą superžvaigždę, dusyk pasaulio čempioną, septynis kartus Europos čempioną ir olimpinių žaidynių prizininką, ispaną Javierą Fernandezą. Trijuose Lietuvos miestuose šventišką pasirodymą surengs ir Lietuvos dailiojo čiuožimo čempionas, šio sporto legenda mūsų šalyje Aidas Reklys; šiemet sausį Kaune dominavę ir Europos dailiojo čiuožimo čempionais tapę italai Lucrezia Beccari ir Matteo Guarise, dukart Vengrijos čempionai Danijil Leonyidovics Szemko ir Mariia Ignateva, taip pat JAV čempionė ir Žiemos olimpinių žaidynių dalyvė, plastiškoji Polina Edmunds.

Europos dailiojo čiuožimo čempionai Charlene Guignard ir Marco Fabbri

„Labai džiaugiuosi, kad Lietuvai pavyko suburti ir prisikviesti garsiausius pasaulio čiuožėjus, kurie šiuo metu yra geriausios savo sportinės formos ir atstovauja savo šalims Europos, pasaulio čempionatuose bei Olimpinėse žaidynėse. Prie projekto dirba vieni geriausių šalies specialistų, čiuoš elitiniai sportininkai, tad kviečiu visus pamatyti šį įspūdingą šventinį reginį prieš šventes. Tai – ne tik pasaulinio lygio meistriškumo, bet ir gero šou bei skambiausios muzikos pripildyti vakarai “, – savo mintimis apie būsimą šou dalijasi A. Reklys ir kviečia susitikti gruodžio mėnesį.

Naujasis ledo šou „Ledo melodijos“ vyks net tris žiemiškus vakarus – gruodžio 11 d. Klaipėdos „Švyturio“ arenoje, gruodžio 12 d. – Kauno „Žalgirio“ arenoje ir gruodžio 13 d. Vilniaus „Pramogų arenoje“.

Pirmieji bilietai geriausia kaina – jau nuo pirmadienio. Bilietus platina kakava.lt.

Related Post

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *