2024 19 rugsėjo

Tęsiant Kauno „Akropolio” atnaujinimo darbus, laikinai keičiama eismo tvarka daugiaaukštėje aikštelėje

By kaunoaleja.lt Rgp21,2024 #Akropolis


Kauno „Akropolis” pradeda svarbų daugiaaukštės automobilių stovėjimo aikštelės rekonstrukcijos etapą: atnaujinama danga antrajame aukšte ties įėjimais bei pravažiavimais. Darbų metu bus laikinai keičiama eismo tvarka aikštelėje, etapais uždaromi kai kurie įvažiavimai ir išvažiavimai.

Investicijos į Kauno „Akropolio” automobilių stovėjimo aikštelės dangos atnaujinimą siekia 4,2 mln. eurų. 

„Siekdami gerinti lankytojų patirtį, jau kurį laiką tęsiame atnaujinimo darbus, apimančius tiek prekybos centro automobilių stovėjimo aikštelę, tiek vidaus erdves. Kad lankytojai patirtų kuo mažiau nepatogumų, kol bus rekonstruojamas stovėjimo aikštelės antrasis aukštas, automobilių stovėjimas bus nemokamas”, – sako Kauno „Akropolio” valdytoja Brigita Kuodytė.

Į Kauno „Akropolį” automobiliais atvykę lankytojai kviečiami sekti prekybos centre esančias nuorodas ir kelio ženklinimą, o kilus klausimų kreiptis pagalbos į informacijos centrą.

Prekybos centre tęsiami ir kiti atnaujinimo darbai: rekonstruojamos WC zonos, vyksta eskalatorių ir travelatorių atnaujinimas, kurio metu keičiamos susidėvėjusios dalys, diegiama judesio daviklių sistema.

„Esame dėkingi savo lankytojams už kantrybę ir supratingumą. Laikini nepatogumai rekonstrukcijos metu reikalingi, kad galėtume pasiūlyti dar daugiau komforto, patogumo ir aplinką tausojančius, naujausius technologinius sprendimus”, – sako B. Kuodytė.

Ateityje prekybos centre taip pat planuojama modernizuoti drabužinės ir daiktų saugojimo paslaugas, įdiegti kitas technologines naujoves.

Related Post

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *