2024 18 spalio

Balerina Kristina Tarasevičiūtė į „pensiją“ išėjo nekart

Garsi baleto šokėja Kristina Tarasevičiūtė „Aurum 1006 km“ lenktynėse lankosi penkiolika metų. Didžiąją šio laikotarpio dalį ji jose dirbo – populiarino žiedinį sportą kaip promo mergina.

K.Tarasevičiūtė netgi buvo subūrusi savo kolegių komandą, su kuria dirbo ir Lietuvoje, ir užsienyje.

„Bet… gaila… apie 30 – ies nusprendžiau išeiti į pensiją“, – šmaikštauja K. Tarasevičiūtė. Dar kartą ji „pensininke“ tapo pasitraukusi iš baleto šokėjų į trenerių pasaulį.

Lenktynių K. Tarasevičiūtė negali praleisti ir dėl kitos priežasties – varžybos vyksta jos gimtajame mieste.

„Tas garsas mane visada užves. Lenktynės man yra kažkas“, – neslepia pašnekovė.

Šįkart ji palaiko visus sportininkus, nes lenktynes laiko kosminiu sportu.

„Jos yra išskirtinis dalykas. Labai visiems linkiu geriausių asmeninių rezultatų“, – sako K. Tarasevičiūtė.

Solidų vairavimo stažą turinti mergina pasakoja turintį patį mylimiausią automobilį pasaulyje – 2001 metų miniuką. Jis – jos vaikystės svajonės išsipildymas.

„Labai norėjau būtent tų metų automobilio. Miniukų būtent tokia versija tik buvo pasirodžiusi… Vairuoju mėlyną. Jis jau visko matęs. Reikėtų keisti, bet nesiryžtų. Geriau paremontuoju. Yra buvę juokingų situacijų, kai langų stiklus teko laikyti ranka ar užkamšyti tarpus juose. Bet… Čia kalba ne apie pinigų stygių. O apie meilę ir variklio garsą arti tavęs. Jaučiuosi lyg lenktyniniam automobilyje“, – emocijų „senovinei“, su mechanine pavarų dėže transporto priemonei neslepia balerina.

Related Post

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *