2024 18 spalio

Romantiškiausias Lietuvos dainininkas rengia neįprastą socialinę akciją

„Mylėt jos nenustosiu“ – taip vadinasi naujoji daina, kurią romantiškiausio Lietuvos atlikėjo titulą jau užsitarnavusiam Igoriui Jarmolenkai parašė grupės SADBOI nariai: tekstas ir muzika – Edgaro Koldaro, o oranžuotė – Artiomo Penkevičiaus.  

„Igoriui svajingumo netrūksta.  Jo daina, skirta žmonai, „Su ja kaifuoju“  tapo visų moterų dievinamu hitu. Naujasis kūrinys taip pat skiriamas dailiosios lyties atstovėms. Joms dedikuojamas ir kvietimas nenusivilti meile, jei gyvenime nepasisekė iš karto atrasti tikrą žmogų“, – sako dainos autorius E. Koldaras.  

Spindinčios iš meilės akys, prabangūs dizainerių rūbai, elegantiška aplinka ir jausmų kupinas prisipažinimas – visa tai yra apie šiandien debiutuojantį dainininko Igorio Jarmolenkos atliekamą kūrinį.

Pagrindine jautrios ir jausmų kupinos dainos vaizdo klipo heroje tapusi fotomodelis, drabužių parduotuvės vadovė Jolanta Poškaitienė šypsosi – įsijausti į režisieriaus padiktuotą vaidmenį jai nebuvo sunku: tai palengvino ir prieš kameras įgyta patirtis, dalyvavimas mados renginiuose, dizainerės Viktorijos Jakučinskaitės kurtos suknelės bei kompetetingi profesionalaus operatoriaus patarimai.

J.Poškaitienė pritarė, jog puoselėjant išvaizdą, tenka būtinai atsižvelgti į du aspektus: maisto kiekį bei sportą.

„Su metais patiekalų dydis tik mažėja, o laikas, praleistas sporto salėje, tik ilgėja“, – šypsosi J. Poškaitienė.

Didžiulio gerbėjų dėmesio tiek koncertų salėse, tiek socialiniuose tinkluose sulaukiančio I. Jarmolenkos įsitikinimu, geriau perteikti tai, nei jis norėjo pranešti, už Jolantą niekas nebūtų padaręs.

„Ji įsijautė į situaciją ir kiekvienu judesiu sugebėjo tai perduoti. Kalbėti apie vieną jautriausių nūdienos temų – darnius santykius, reikia kuo dažniau, ir kuo įvairesnėmis, ypač meninėmis, formomis. Moterys laukia vyrų dėmesio, pagarbos, supratimo. Kviečiu tai prisiminti kuo dažniau ir žodžius paversti realybe – gėlės žiedu, apkabinimu, mėgstamu skanėstu, bučiniu. Visi esame verti meilės“, – sako I. Jarmolenka.

Dainą pristatys ypatinga socialine akcija

Šį šeštadienį, spalio 19 d., 12 val. Vilniaus Rotušės aikštėje Igoris Jarmolenka visoms dailiosios lyties atstovėms dovanos rožes ir saldumynus, linkėdamas mylėti ir būti mylimoms.

„Lietuvoje daugėja skyrybų, statistika tikrai liūdina. Trūksta romantikos. Mes, vyrai, dėl moterų turime būti pasiruošę nuversti kalnus. Turime džiuginti savo mylimąsias kiekvieną dieną“, – sako atlikėjas, 29-erius metus gyvenantis santuokoje su savo mūza Dženeta, kuri jam padovanojo net 4 nuostabias atžalas. Pasak Igorio, gyvenimo prasmė – dovanoti meilę vienas kitam.

Rašytojas Murėjus N. Rothbardas iš Klivlendo pasiūlė švęsti saldžiausią dieną trečiąjį spalio šeštadienį. Šią dieną Igoris Jarmolenka kviečia visus dovanoti nedideles saldžias dovanėles draugams, draugėms, artimiesiems ir kaimynams.  

„Parodykite jiems, kad jie mylimi ir vertinami“, – performanso priežastį pristato I. Jarmolenka.  Atlikėjas naujo kūrinio pristatymo proga sutiktas damas palepins gėlėmis ir saldumynais.

Related Post

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *