2024 16 rugsėjo

DJ Jovani – atvirai apie karjeros užkulisius ir darbą su garsenybėmis

By kaunoaleja.lt Rgs3,2024 #DJ Jovani

Jau šiandien Kauno „Akropolyje” laukia paskutinis „Kitokių pasikalbėjimų” renginys – susitikimas su Jonu Nainiu. Vienas garsiausių Lietuvos didžėjų papasakos apie savo karjeros užkulisius bei darbą su muzikos pasaulio garsenybėmis.

„Jonas – lyg pilkasis kardinolas, stovintis ne už vieno žinomo Lietuvos muzikos pasaulio vardo. Be jo nebūtų ir Jessica Shy, vos prieš kelias dienas sudrebinusios Kauną, fenomeno. Ką jau kalbėti apie tai, kad Jonas ir pats turi įspūdingą muzikinę patirtį, todėl susitikime pamėginsime iš jo išgirsti kuo daugiau užkulisių paslapčių”, – sako renginio vedėjas Paulius Vaitiekūnas.

Tai – jau paskutinis „Kitokių pasikalbėjimų”, visą vasarą vykusių Kauno „Akropolyje”, renginys.

„Rengti „Kitokius pasikalbėjimus” Kauno „Akropolyje” buvo visiškai naujas formatas. Smagu, kad jis sulaukė pasisekimo: šimtai žmonių kiekvieną antradienį čia juokėsi iki ašarų, aikčiojo iš nuostabos ir džiaugėsi mūsų svečių pasirodymais. Vasaros rezidenciją taip pat uždarome su trenksmu ir kviečiame į paskutinį susitikimą čia”, – „Kitokių pasikalbėjimų” autorius ir prodiuseris Mantas Bertulis.

Susitikimas su J. Nainiu-Jovani jau šiandien, rugsėjo 3 d., 19 val., Kauno „Akropolio” renginių aikštėje.

Related Post

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *