2024 20 rugsėjo

„Lemon Joy“ surengs tradicija tapusį savo vasaros koncertą

By kaunoaleja.lt Rgp23,2024 #Oldman

Jau šiandien, rugpjūčio 23 dieną, „Lemon Joy“ surengs tradicija tapusį savo vasaros koncertą Palangoje. Po keletos dienų muzikos šventė laukia ir kauniečių. Joje ne tik skambės hitai „Mylėt tave taip beprotiška ir keista“, „Kažkada“, „Pamiršk mane“, „Karolis“, „Be atšvaitų“, bet ir pirmąkart pasklis ypatingas dainos „Ylang Ylang“ vardu pavadintas specialus namų kvapas. Jį pirmieji galės pajusti ir įsigyti į renginį susirinkę gerbėjai.

Renginys Palangoje bus ypatingas ir tuo, kad tą dieną Igoris Kofas švęs savo gimtadienį. Bilietais prekiauja shownet.lt ir bilietai.lt.

O kuo kvepės koncertai? Besibaigiančia vasara? Citrinomis, kaip ir grupės pavadinimas?

Namų kvapą „Ylang Ylang“ sudaro aistrą keliantys Madagaskaro ylang ylangų žiedai, kurie šiuose kvepaluose įkrenta į gaiviai karčių Afrikos greipfrutų ir Indijos citrinžolių puokštę, o galop nurimsta šiltame Kanados eglių glėbyje.

„Džiaugiamės, kad žmonės gali įjungti ir kitus pojūčius, ne tik klausą, bet ir uoslę, kad patirtų tai, ką norėta išreikšti dainoje. „Lemon Joy Ylang Ylang“ yra labai saugus, iš natūralių medžiagų sukonstruotas kvapas“, – teigia „Kvapų namų“ parfumerė Renata Šimelienė.

„Rugpjūtis – vienas mylimiausių mano mėnesių, o rugpjūčio koncertai – visuomet labai ypatingi. Galima sakyti, jie jau tapo tradicija, kurios laukiu kaip Kalėdų“, – dar likus savaitei iki koncerto sakė I. Kofas.

Kiekvienas kultinės grupės koncertas net ir be gimtadienių tampa tikra švente „Lemon Joy“ gerbėjams, synthpop ir roko muzikai muzikai neabejingiems melomanams. Šiems trims koncertams nekantriai ruošiasi ir patys muzikantai.

„Lemon Joy“ koncertai:
rugpjūčio 23 d. Palangoje, klube „Oldman“;
rugpjūčio 29 d. Kaune, klube „Oldman“.

Lemon Joy – Ylang Ylang:
https://youtu.be/35pNd-BQtUs

Related Post

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *