2024 22 rugsėjo

Edas Sheeranas dvi dienas koncertuos Kaune

Šiandien ir ryt Kaune, Dariaus ir Girėno stadione nuskambės du britų popmuzikos žvaigždės Edo Sheerano koncertai.

Apie tai, kaip miestas ruošiasi sutikti keturių „Grammy“, „Emmy“ ir daugelio kitų apdovanojimų laureatą, visuomenė iš anksto ne kartą supažindinta.

Tuo tarpu informacija, kada ir kuo į Lietuvą atvyksta Edas Sheeranas, kur apsistos, kuo mėgausis yra saugoma po „devyniais užraktais“.

Visomis gastrolių mūsų šalyje detalėmis rūpinasi itin gausi muzikos garsenybės komanda. Tam, kad ji komfortiškai įsikurtų, prireikė išnuomoti visa atnaujintosios daugiafunkcinės Kauno sporto halės pastatą.

„To Lietuvoje dar nebuvo“, – neabejoja zmones.lt kalbinti koncerto organizatoriai.

Kaip erdvės, įprastai talpinančios apie 2000 žiūrovų, bus panaudotos, nėra žinoma. Aišku tik, kad dalyje jų dar antradienį įsikurė Edo Sheerano asmeninis virėjas su komanda. Reikiama tam įranga britų žvaigždės komanda pasirūpina pati. Žinoma, kad maisto produktai bus įsigyti Kaune, dauguma vietinių.

Edas Sheeranas ne kartą įvairiuose interviu yra minėjęs, kažkada gastrolių metu prastai maitinęsis, turėjęs priklausomybių. Matyt, pasak koncerto Lietuvoje organizatorių, dabar yra kitas, rūpinimosi savimi etapas.

Pasaulinio garso atlikėjui svarbus yra ne tik maistas, bet ir saugumas: stadione ir jo prieigose dirbs 400 apsaugos darbuotojų. Visi atvykstantieji bus griežtai kontroliuojami, tikrinami jų asmens dokumentai. Patekti publika galės tik į tą stadiono sektorių, į kurį yra įsigiję bilietus.

Bilietai į rugpjūčio 3 d. Edo Sheerano pasirodymą išluoti akimirksniu, todėl nutarta paskelbti ir antrojo koncerto data  – rugpjūčio 4 d.

Skelbiama, kad į Kauną iš skirtingų šalių ir įvairiomis transporto priemonėmis atkeliaus dešimtys tūkstančių britų atlikėjo gerbėjų.   

Related Post

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *