2024 16 rugsėjo

Nemokamuose „Kitokiuose pasikalbėjimuose” – olimpinis krepšinis ir jo aptarimas su D. Songaila

Prasidėjus Paryžiaus olimpinėms žaidynėms, jų ritmu ima gyventi ir nemokami „Kitokie pasikalbėjimai”: antradienį į Kauno „Akropolį” renginys kvies drauge su krepšininku, NBA „San Antonio Spurs” trenerių štabo nariu Dariumi Songaila stebėti olimpines 3×3 krepšinio rungtynes.

„Kai sužinojome olimpinį tvarkaraštį, supratome, kad tokios progos praleisti tiesiog negalime. Tad šį antradienį kviečiame ne tik atviram pokalbiui, bet ir tikroms olimpinėms emocijoms, kurios aplinkoje be kamerų liesis laisvai. Tai susitikimas, į kurį ateiti privalu kiekvienam tikram krepšinio gerbėjui”, – sako „Kitokių pasikalbėjimų” autorius ir prodiuseris Mantas Bertulis.

Pasak renginio vedėjo Pauliaus Vaitiekūno, iki Lietuvos ir Latvijos 3×3 krepšinio rungtynių transliacijos pradžios jie su D. Songaila spės aptarti jo paties karjerą bei Lietuvos krepšinį.

„Esu tikras, kad Darius tikrai turės, ką pasakyti apie tai, jog Olimpinėse žaidynėse šiemet nematome mūsų šalies rinktinės. Na, o po 3×3 rungtynių su Latvija turėsime dar šviežių įspūdžių ir komentarų”, – sako jis.

Nemokami „Kitokie pasikalbėjimai” Kauno „Akropolyje” vyksta kiekvieną antradienį visą vasarą iki rugsėjo 3 d. Pokalbis su D. Songaila vyks liepos 30 d., 19 val. Lietuvos 3×3 rinktinės rungtynių su Latvija transliacijos pradžia – 19.35 val.

Related Post

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *