2024 19 rugsėjo

Anikė pristato savo naują dainą „Me and You”

By kaunoaleja.lt Lie30,2024 #Anikė

Šį kartą Anikė gavo netikėtą pasiūlymą sukurti dainą iš Anthony Dent, kuris gyvena JAV (Virdžinija) ir rašo dainas, taip prasidėjo kūrybinis darbas nuotoliu. Jai taip pat teko sudaryti sutartį su bytmeikeriu Kaj Nelson Blokhuis (Sahara), todėl prireikė konsultacijų ir su LATGA.

„Šis pasiūlymas man patiko, neretai prasitariu, jog sulaukiu nemažai dėmesio iš tarptautinės publikos. Gaunu pasiūlymų koncertuoti ir Italijoje su kanklėmis, ir JAV, kartais susidomi ir nori apie mane rašyti užsienio spaudoje, afrikiečiai siunčia man savo tekstus, prašo kurti dainas, dažnai užsieniečiai rašo atsiliepimus, dėkoja už muziką, kurią išgirsta interneto platformose. To pasekoje teko pasikeisti ir atlikėjos vardą iš Anikė į Anike Shine, nes su vardu Anikė užsieniečiai mane sunkiai rasdavo, o Shine dėl to, kad taip apibūdino mane mano draugai. Kai visai neseniai garsi reperė Wande, turinti milijoninę publiką pasikeitė sceninį vardą į Anike, supratau, kad laikas ir man keistis…” – sakė kūrėja.

Me and You – tai daina apie jauno žmogaus norą mylėti ir būti mylimu, iššūkius, su kuriais susiduriama, kartu ir neretai pasimetimą tarp savo jausmų ir pasirinkimų, tikros meilės paieškas, nusivylimus ir jaunatvišką idealizmą, kuris sako: „Noriu visko iškart ir tobulai”. Daina buvo orientuota į pop, R&B žanrą. Dainos viršelį kūrė „Fotografuoja Martinas”, daina buvo įrašyta studijoje Shiaure records.

Anikė su prodiuseriu Anthony jau ruošia kitą dainą. Taip pat kūrėja galvoja išleisti dar vieną kanklių ir dainų albumą, kuris vadinsis „Žiedlapių moteris”, ten galima bus rasti ir neseniai mus palikusios Kauno poetės, gidės Neringos Daniulaitienės eiles, pagal kurias Anikė kuria dainas, ir kurios yra nugulusios į Anikės pirmą kanklių ir dainų albumą „Sūpynėse po žvaigždėm”. 

Spotify – Anike Shine ,,Me and You” – https://open.spotify.com/track/0cTekPKBqSft1DhkvqbDhB?si=78e67902ea234126

YouTube – https://youtu.be/VdRVYYnMCPY?feature=shared 

Related Post

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *