2024 16 rugsėjo

Käärijä „ištaškė“ festivalio „Granatos Live“ publiką

Liepos 28 d. finišuoja dešimtasis muzikos festivalis „Granatos Live“, padovanojęs gerbėjams šešias dešimtis pasirodymų, sporto rungčių ir pramogų.

Nuo penktadienio ryto iš visos Lietuvos suvažiavusi minia iškart pasinėrė į muzikinės šventės sūkurį.

Iki pavakarių, kol prasidėdavo koncertai, publika laiką leido pirtyje, žaisdama futbolą ar tinklinį, darydamasi laikinas tatuiruotes, lankydamasi understyle.lt šilkografijos studijoje bei prisigalvodama įvairiausių kitų atrakcijų.

Šešiose scenose koncertavo buvo galima sutikti tokius atlikėjus, kaip grupė „Kaleo”, „Italodisco“ autoriai italai „The Kolors“, dainininkas, prodiuseris iš Didžiosios Britanijos Alexander Kotz, žinomas kaip Elderbrook, šiandienos elektroninės šokių muzikos ekspertai iš Austrijos „Klangkarussell“, švedų šokių popso grupė „Jubël“ ir kiti.

Vienas iš jų – itin laukto svečio iš Suomijos, didžiojoje renginio scenoje užkūrusio tikrą šou.

Käärijä yra suomių atlikėjas, kuris pastaruoju metu sulaukė didelio dėmesio ir pripažinimo. Ji publiką itin mėgsta dėl netikėtumų ir paprastumo. Pavyzdžiui, daug koncerte judančiam atlikėjui yra įprasta iki pusės išsirengti, prakaitą plauti pilant ant savęs vandenį.

Štai keletas įdomių faktų apie šį atlikėją:

  1. Tikrasis vardas: Käärijä tikrasis vardas yra Jere Pöyhönen. Jis gimė ir užaugo Suomijoje.
  2. Pradžia muzikoje: Käärijä pradėjo savo muzikinę karjerą kaip reperis, tačiau vėliau įtraukė į savo kūrybą įvairius muzikos žanrus, tokius kaip elektroninė muzika ir pop rokas.
  3. Unikalus stilius: Käärijä garsėja savo išskirtiniu stiliumi, kuris derina įvairius muzikinius elementus. Jo muzika dažnai pasižymi energingais ritmais ir ekscentriškais tekstais.
  4. Sceninis įvaizdis: Atlikėjas žinomas dėl savo spalvingo ir įspūdingo sceninio įvaizdžio. Jis dažnai dėvi ryškius drabužius ir naudoja unikalią vizualinę estetiką savo pasirodymuose.
  5. Didžiausias hitas: Vienas iš jo populiariausių kūrinių yra „Cha Cha Cha“, kuris sulaukė didelio pasisekimo tiek Suomijoje, tiek tarptautinėje arenoje. Daina pasižymi energingu tempu ir užkrečiančiu ritmu.
  6. Eurovizija: Käärijä tapo dar labiau žinomas po to, kai atstovavo Suomijai „Eurovizijos“ dainų konkurse 2023 metais su daina „Cha Cha Cha“. Jis sužavėjo žiūrovus savo energingu pasirodymu ir unikaliu muzikiniu stiliumi.
  7. Įtakos: Atlikėjas nurodo įvairias muzikines įtakas, įskaitant hiphopą, elektroninę muziką ir pop roko atlikėjus. Šios įtakos atsispindi jo kūryboje ir stiliaus įvairove.
  8. Koncertai ir pasirodymai: Käärijä aktyviai koncertuoja tiek Suomijoje, tiek užsienyje. Jo gyvi pasirodymai yra žinomi dėl savo energijos ir įspūdingo sceninio šou.
  9. Socialiniai tinklai: Atlikėjas aktyviai dalijasi savo gyvenimu ir kūryba socialiniuose tinkluose, kur turi didelį gerbėjų ratą. Jis bendrauja su savo gerbėjais ir dalijasi užkulisinėmis akimirkomis iš savo pasirodymų ir įrašų sesijų.
  10. Ateities planai: Käärijä planuoja toliau plėsti savo muzikinę karjerą ir eksperimentuoti su naujais garsais bei stiliais. Jo kūrybinė veikla nuolat vystosi, todėl gerbėjai laukia naujų ir įdomių projektų iš šio talentingo atlikėjo.

Related Post

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *