2024 18 spalio

„Granatos Live“ festivalyje koncertavęs OG Version užsiminė apie albumą ir egzotinį automobilį

By kaunoaleja.lt Lie26,2024 #OG Version

Rumšiškėse, Lietuvos etnografiniame muziejuje vykstančiame „Granatos Live“ festivalyje repo gerbėjai itin laukė Dominyko Ježerio – OG Version pasirodymo.

Vienas pirmųjų didžiojoje scenoje koncertavęs atlikėjas publikai surengė staigmeną  – keletą kūrinių atliko su kolega „Proflame“.

Žiniasklaidai populiarusis OG Version sakė dažnai sulaukiantis klausimų dėl trečiojo albumo, tačiau besiteiraujantiems turįs tik vieną gerą žinią – rugpjūtį, kartu su vaizdo klipu, turėtų pasirodyti naujas singlas.

Kada „sukomplektuos“ patinkantį dainų rinkinį, pašnekovas tvirtino nenusprendęs. Šiuo metu jis yra sukaupęs kelias dešimtis dar niekam negirdėtų dainų, bet jas norėtų gerokai patobulinti.

OG Version pasakojo turįs nedidelę komandą, su kuria ir rašo dainas.

„Bet kas pateks į albumą, kaip tai skambės, turiu nuspręsti pats, vienas. Ir tai, žinoma, užtrunka“, – sako atlikėjas.

Be to, OG Version šią vasarą labiau nori pasimėgauti laiku sau ir šeimai – žmonai, nuomonės formuotojai Karlinai Meschino ir trijų su puse metų dukrai Isabellei.

Atlikėjas sakė besidžiaugiąs tuo, ką geba mažas vaikas. Isabellė jau laisvai kalba, danuoja, turi sudariusi net mėgstamą grojaraštį.

„Su ja jau galima susitarti“, – pasakoja pašnekovas.

OG Version metai laiko dėmesį skiria ir savo verslui – jis, kartu su bičiuliu, sukūrė startuolį, gaminantį probiotinius gėrimus. Tvirtinama, jog tai – sparčiausiai augantis jaunas verslas Baltijos šalyse.

„Kol kas tik investavome. Laukiame ir investicijų iš užsienio. O kai jau gausime dividendų, pirksiu egzotinį automobilį arba vilą Ispanijoje“, – lūkesčiais pasidalino OG Version.

Related Post

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *