2024 8 rugsėjo

Nemokamuose „Kitokiuose pasikalbėjimuose” M. Linkytė atvirai papasakos apie savo patirtį „Eurovizijose”

Nemokamuose „Kitokiuose pasikalbėjimuose” Kaune šį antradienį dalyvaus Monika Linkytė: nefilmuojamame renginyje atlikėjos laukia klausimai apie patirtį „Eurovizijose” bei kituose muzikiniuose projektuose.

„Monika – šiltas, draugiškas ir atviras žmogus, todėl laukia jaukus susitikimas. Žinodama, kad susitinkame pasikalbėti be kamerų, ji tikrai nenuvils gerbėjų”, – sako „Kitokių pasikalbėjimų” autorius ir prodiuseris Mantas Bertulis. 

Pokalbių šou vedėjo Pauliaus Vaitiekūno teigimu, su Monika jie būtinai aptars muzikinius projektus, kuriuose jai yra tekę dalyvauti – nuo Lietuvos talentų iki „Eurovizijos”.

„Monika šiuo klausimu turi tikrai įspūdingą patirtį – tikiuosi, kad yra pasaugojusi vieną kitą anksčiau neskelbtą pikantišką detalę, kurią ir pamėginsime iš jos išgirsti – pavyzdžiui, koks jausmas bučiuoti Vaidą Baumilą”, – sako P. Vaitiekūnas.

Nefilmuojamuose „Kitokių pasikalbėjimuose” jau dalyvavo aktorė Gelminė Glemžaitė ir kūrėja Aistė Kabašinskaitė, Germanas Daškevičius-Gamka, nuomonės formuotoja Agnė Kulitaitė, socialinių tinklų žvaigždė Justas Pečeliūnas, dainų autorius ir atlikėjas Konstantinas Lilas, aktorė Ineta Stasiulytė bei reperis, visuomenininkas Gabrielius Liaudanskas-Svaras.

Nemokami „Kitokie pasikalbėjimai” Kauno „Akropolyje” vyksta kiekvieną antradienį visą vasarą iki rugsėjo 3 d. Pokalbis su M. Linkyte laukia jau šiandien, liepos 23 d., 19 val. 

Related Post

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *