2024 19 rugsėjo

Nemokamuose „Kitokiuose pasikalbėjimuose” G. Liaudanskas-Svaras prisimins karjeros pradžią

By kaunoaleja.lt Lie16,2024 #Svaras

Kaune tęsiasiantis nemokamų „Kitokių pasikalbėjimų” ciklui, šį antradienį renginyje lankysis reperis ir visuomenininkas Gabrielius Liaudanskas-Svaras. 

„Svaras – tikra lietuviško repo legenda, o jo pasisakymai kaip ir muzika būna nesušukuoti ir tikri. Susitinkame pasikalbėti be kamerų, tad net neabejoju, kad išgirsime pašėlusių istorijų”, – sako „Kitokių pasikalbėjimų” autorius ir prodiuseris Mantas Bertulis. 

Pasak „Kitokių pasikalbėjimų” vedėjo Pauliaus Vaitiekūno, Svarui teks pasipasakoti apie skandalingas situacijas, kuriose buvo atsidūręs, atskleisti savo požiūrį į rusišką hiphopą bei dabartinius šios scenos atlikėjus Lietuvoje.

„Reperis ir visuomenininkas – nekasdieniškas derinys, todėl apie ką pasikalbėti tikrai bus: pradedant pirmąja Svaro grupe, baigiant požiūriu į šalies gynybą”, – sako P. Vaitiekūnas.

Nefilmuojamuose „Kitokių pasikalbėjimuose” jau dalyvavo aktorė Gelminė Glemžaitė ir kūrėja Aistė Kabašinskaitė, atlikėjas Germanas Daškevičius-Gamka, nuomonės formuotoja Agnė Kulitaitė, socialinių tinklų žvaigždė Justas Pečeliūnas, dainų autorius ir atlikėjas Konstantinas Lilas bei aktorė Ineta Stasiulytė.

Nemokami „Kitokie pasikalbėjimai” Kauno „Akropolyje” vyksta kiekvieną antradienį visą vasarą iki rugsėjo 3 d. Pokalbis su G. Liaudansku-Svaru laukia jau šiandien, liepos 16 d., 19 val. 

Related Post

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *