Rigonda Style kolekcija 29 of 46
Žmonės

Saule padvelkusi kolekcija

Išpuoselėtais ir įvairiaspalviais žiedais džiuginančio Kauno Botanikos sodo takai penktadienio vakarą tapo podiumu – čia vyko jau tradiciniu tapęs mados, muzikos ir pažintinis renginys „Kvapų naktis“. Jo metu išskirtinio dėmesio sulaukė ne tik reti ar egzotiniai augalai, bet ir naujoji, rytų aromatais padvelkusi „Rigonda Style“ drabužių ir „Ivetos aksesuarų“ papuošalų kolekcija.

Išskirtiniu stiliumi kuriančios Rigondos Užpalevičienės darbus šįsyk atskleisti padėjo ir žinomos moterys – aktorė Sandra Daukšaitė – Petrulėnė, dainininkė Viktorija Vaičaitė bei jos sesė Silvija, „Lietuvos ponia“ Beta Rumšienė, „Cut Cut“ studijos įkūrėja Egidija Šatikienė. Jų elegantišką, bet tiek prabangiam vakarui, tiek išeigai į kavinę derantį įvaizdį papildė visažistė Dalia Gečienė bei papuošalų dizainerė Iveta Norbutaitė.

„Į šią kolekciją tarsi perkėliau vieną iš savo sapnų. Labai ryškų, kiek užburiantį ir pareikalavusį drąsos“, – apie naujai atskleistą savo kūrybą sako autorė.

Kad ir kokios kolekcijos gimtų ateityje, R. Užpalevičienė įsitikinusi – ji naudos tik aukščiausios kokybės medžiagas ir vengs sintetikos.

„Tikrumą mėgstu visuose dalykuose – ir kūryboje, ir gyvenime“, – neabejojo nematytų suknelių, kostiumėlių ar užmestukų ieškančių moterų jau pamilta autorė.

Visi „Rigonda Style“ darbai – autoriniai, gimstantys pagal pačios R. Užpalevičienės sukurtą mezgimo technologiją. Apie ją gandai mados pasaulyje sklando jau kurį laiką. Daugelis stebisi, kaip mezgimu nuo vaikystės besidominti moteris sugeba taip kruopščiai išformuoti savo kuriamus drabužius, kad jie tinka ne tik įvairioms progoms, bet ir skirtingo amžiaus bei figūrų moterims.

R.Užpalevičienė šypsosi – jos rankose gimusių palaidinių, užmestukų, sijonukų, suknelių, kelnių stilius jau yra atpažįstamas.

„Nors kiekvienoje kolekcijoje dominuoja vis naujos detalės – spalvos, aksesuarai, aplikacijos, tačiau bendras įspūdis, leidžiantis jas tarpusavyje susieti, išlieka toks pats“, – sakė dizainerė.

Šįkart drabužių detales paryškino R. Užpalevičienės sesers Ivetos kurti papuošalai.

„Arābija, – tai viena karščiausių vietų Žemėje. Todėl, šių metų kolekciją pavadinau „Saulės“. Man moteris ir Saulė – tai tarsi dvi neatsiejamos planetos. Abi karštos savo temperamentu ir išskirtiniu grožiu. Ši kolekcija atitinka ryškų šio krašto moters charakterį ir spalvų žavesį. Saulės sukurtos iš Swarovski kristalų, dekoruotų auksiniais, sidabriniais siūlais su paauksuotomis detalėmis“, – pasakojo kūrėja.

R. Užpalevičienė patikino labai besidžiaugianti klientų įvertinimais, todėl jau šį rudenį ketinanti atidaryti savo vardo studiją Kaune. Joje ateityje atsiras ir vaikams skirtų gaminių.

„Mūsų šeimą yra aplankęs didelis džiaugsmas. Dukra Sindrė, šįvakar kartu su kitais modeliais pristačiusi mano kolekciją, yra laiminga dvynukų mama! Būtent mažieji mane ir įkvėpė kurti jiems. O tuo, kas pavyksta gražaus, norisi dalintis“, – apie naują kūrybos pokytį sako R. Užpalevičienė.

 

 

Parašykite komentarą