Žmonės

„Sushi Lounge“ atidaryme žinomi svečiai atviravo apie slaptas savo „nuodėmes“

„Sušiai yra tai, kuo galiu mėgautis neapsunkindama savęs. Esu jų ragavus įvairiausių, tačiau šiandien dar atradau naujų skonių“, – kalbėjo dainininkė ir verslininkė Kristina Ivanova, atvykusi į Kaune naujai atidarytą japoniškų gardėsių meką „Sushi Lounge“.

Ji prisipažino, jog sušiai yra puiki alternatyva norintiems be mėsos papildyti savo maisto racioną įvairiasniais ingredientais.

„Mėsą valgau retai. Gal kartą savaitėje. O kitose „srityse“ save tikrai palepinu, nes mėgstu gaminti maistą, o suktis virtuvėje man yra malonumas“, – sakė K. Ivanova.
Renginių vedėja Daiva Tamošiūnaitė pasakojo sušius atradusi jau seniai. Juos, dar būdama ketverių, pamėgo ir dukra Adelė. Dabar merginai šešiolika. „O ji sušius mėgo, paskui – nebe, o dabar vėl jiems jaučia silpnybę. Kaip, beje, ir aš. Labai mėgstu karštus sušius, tik ne visur jų galima užsisakyti“, – kalbėjo pašnekovė.

Anksčiau šeimą sušiais dažnai palepindavo buvęs D. Tamošiūnaitės uošvis, kurį ji vadina tikru jų gamybos meistru.

Verslo konsultantas Žilvinas Grigaitis – nemenkas japoniškos kultūros žinovas, kurio drabužių spintoje galima atrasti ir ne vieną šiai šaliai būdinga aksesuarą ar drabužį. Vienu jų jis buvo pasipuošęs ir „Sushi Lounge“ atidaryme.

„Šį kimono parsivežiau iš Berlyno, kur lankiausi verslo reikalais. Tokių drabužių turėjau ne vieną, bet vis juos išdovanoju“, – šypsojosi Ž. Grigaitis, pridurdamas, jog į „Sushi Lounge“ meniu įtrauktas vienas jo mėgstamas sušį, kuriam pagaminti naudojami net keli slapti ingredientai.

„Sušius galiu valgyti kibirais!“, – nestokodama geros nuotaikos sakė dizainerė Audronė Bunikienė. Tokią pat aistrą ji dar jaučia austrėms.

Garsi moteris tikino ne kartą nustebinusi aplinkinius savo apetitu – matydami itin liekną kūrėją daugelis galvoja, kad ji laikosi griežtos dietos.

„O juk iš tikro tereikia valgyti subalansuotą maistą“, – paaiškino A. Bunikienė.

Nors daugelis kalbintų pašnekovų sakė neprisimeną, kada pirmą kartą paragavo sušių, savo susitikimą su tuo metu egzotišku maistu puikiai įsidėmėjo verslininkas Darius Budrys.

„Ieškojau produktų banketui ir prekybos centre užmačiau keistus suktinukus. Pagalvojau, jog jie galėtų tikti užkandžiui, todėl nusipirkau dėžutę. Tikrai nesupratau, ką ragauju… Toks keistas skonis buvo… Paskui išsiaiškinau ir kas tai, ir kaip vartojama“, – juokėsi pašnekovas.

Švenčių planuotoja Inga Budrienė patikino, jog sušiais šeima pasimėgauja kas kelis mėnesius.

„Būna, kad kažko nori, bet nežinai ko. Tokią dieną dažniausiai užsisakome sušių“, – sakė ji.

„Sushi Lounge“ Kaune, J. Gruodžio gatvėje įkūrė verslininkė Daiva Breivė, valdanti vieną didžiausių kelionių agentūrų tinklą Lietuvoje.

„Tai – naujas iššūkis man, kuris gimė iš noro dalintis. Daug keliauju po pasaulį, susipažįstu su skirtingomis kultūromis. O neatsiejama jų dalis yra maistas. Šįkart į mūsų šalį panorau parvežti dalelę saulėtos Japonijos“, – sakė D. Breivė.

 

Parašykite komentarą