Panašūs straipsniai
Kaip aviakompanijos išlaiko maistą šviežią, kai skrydis trunka ir pusę paros?
Svarbia avialinijų kokybės dalimi tampa ne tik jų turimi lėktuvai, personalo rūpestis keleiviais, bet ir maistas. Jis pritaikomas prie geografijos ir skrendančiųjų, o itin aktualiu tampa jo šviežumas. Lietuvos avialinijų „GetJet Airlines“ skrydžio paslaugų vadovas Ovidijus Višniauskas papasakojo, kaip pavyksta išlaikyti patiekalų šviežumą net pusę paros ar ilgiau trunkančių kelionių metu, kai susiduriama su įvairiais […]
Muzikos festivalio „Granatos Live“ pramogos – nuo irklenčių varžybų iki muzikos kūrimo
Muzikos festivalyje „Granatos Live“, kuris jau netrukus į Lietuvos liaudies buities muziejų Rumšiškėse sukvies tūkstančius žmonių, veiklos netrūks ir tuomet, kai muzikinė programa nevyks. Rugpjūčio pirmąjį savaitgalį vyksiančio festivalio organizatoriai ir partneriai pasirūpino aibe pramogų, tarp kurių – sporto turnyrai, intelektinės ir kūrybinės veiklos, ir netgi rodeo. Tų, kurie be sporto negali ištverti nei dienos, […]
Ypatingas pasiūlymas Kalėdoms – orkaitėje keptas ėrienos kumpis su medumi
Jau tapo įprasta, kad Kalėdinį lietuvių stalą puošia kepta višta, antis ar kalakutas. Tačiau yra ir kitų patiekalų, kurie gali tapti ne mažiau įspūdingesniu šios svarbios šventės akcentu. Vienas tokių – avienos arba ėrienos kumpis, keptas orkaitėje. Prekybos miestelio „Urmas“ marketingo vadovas Jonas Plenta sako, kad prieš Kalėdas tradiciškai išauga atvėsintų vištų ir ančių bei […]