Panašūs straipsniai
Vaikų pusryčiai: ką turėtų žinoti tėvai?
Sveiki pusryčiai – svarbi dienos pradžia kiekvienam – tiek suaugusiajam, tiek vaikui. Tačiau dažnai mažųjų nenoras valgyti sukelia daug streso tiek tėveliams, tiek ir patiems vaikams. O pusryčiauti būtina. Kaip elgtis, kad kiekvienas rytas netaptų karu virtuvėje – pataria mitybos specialistė, VšĮ „Sveikatai palankus“ vadovė Raminta Bogušienė. Kodėl pusryčiauti būtina? Vaikai, kurie nevalgo pusryčių, neturi […]
5 naujos vietos pavalgyti Birštone po atviru dangumi
Šią vasarą Birštono kurortas skaičiuoja net 29 vietas, kuriose galima pavalgyti. 5 iš jų – tik šiltuoju sezonu naujai atsidariusios maitinimo įstaigos, kuriose mėgautis maistu galima po atviru kurorto dangumi. Birštone ar apylinkėse įsikūrusios įstaigos siūlo kuo įvairiausią maistą – nuo itin populiarių gatvės užkandžių, sveikuoliškų kokteilių, iki restoranuose siūlomo degustacinio meniu, kuris kinta […]
Ypatingas pasiūlymas Kalėdoms – orkaitėje keptas ėrienos kumpis su medumi
Jau tapo įprasta, kad Kalėdinį lietuvių stalą puošia kepta višta, antis ar kalakutas. Tačiau yra ir kitų patiekalų, kurie gali tapti ne mažiau įspūdingesniu šios svarbios šventės akcentu. Vienas tokių – avienos arba ėrienos kumpis, keptas orkaitėje. Prekybos miestelio „Urmas“ marketingo vadovas Jonas Plenta sako, kad prieš Kalėdas tradiciškai išauga atvėsintų vištų ir ančių bei […]