040704
Miestas Sportas

Treneriai ir krepšininkai kviečia elgtis visus atsakingai ir jungtis prie iniciatyvos

Lietuvos krepšinio federacija, šalies rinktinių treneriai bei žaidėjai kviečia visus karantino metu elgtis atsakingai ir jungtis prie iniciatyvos #LikNamie.

Kiekvieną darbo dieną, po nuotoliniu būdu vykdomų pamokų, Lietuvos rinktinių atstovai kvies visus dalyvauti treneruotėse ir viktorinose. Šią savaitę visi galės gerinti savo fizinį pasiruošimą, taip pat nepamiršti įgūdžių su krepšinio kamuoliu bei susipažinti su Lietuvos ir pasaulio krepšinio istorija, įdomiais faktais. Visos treniruotės bus transliuojamos tiesiogiai „Krepšinio namų“ Facebook paskyroje, o „Lietuvos krepšinio namų protmūšis“ vyks „Krepšino namų“ Instagram paskyroje.

BALANDŽIO 6-10 DIENŲ #LIKNAMIE UŽSIĖMIMŲ KALENDORIUS:

Pirmadienis (balandžio 6 d.)
15:30 „Sportuo namuose su…“ | Fizinio rengimo treneriu Aurimas Bikulčiumi

Antradienis (balandžio 7 d.)
15:30 „Sportuo namuose su…“ | Krepšinio įgūdžių treneriu Dariumi Sirtautu

Trečiadienis (balandžio 8 d.)
15:30 „Lietuvos krepšinio namų protmūšis #2“ | @KREPSINIONAMAI Instagram story

Ketvirtadienis (balandžio 9 d.)
15:30 „Sportuo namuose su…“ | Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės kineziterapeutu Laimonu Šiupšinsku

Ketvirtadienis (balandžio 9 d.)
16:00 MKL NBA 2K20 turnyras #2

Penktadienis (balandžio 10 d.)
15:30 „Sportuok namuose su…“ | Krepšinio treneriu Tomu Bakanausku

Kad visiems būtų daugiau motyvacijos judėti, kviečiame dalyvauti konkurse ir laimėti prizų. Kelkite į savo Instagram story, kaip sportuojate kartu su treneriais (jų treniruotė vyksta šalia kompiuterio ar TV ekrane). Žymėkite @krepsinionamai ir burtų keliu aktyviausiems padovanosime Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės dovanų.

Kol dėl visuotinio karantino visos krepšinio batalijos aikštelėse tarp krepšinio mokyklų sustabdytos, LIDL – Lietuvos moksleivių krepšinio lyga kviečia jaunuosius krepšininkus dar kartą persikelti į kibernetinę erdvę ir pratęsti kovas esporto sektoriuje. Moksleiviai ir toliau galės saugiai likti namuose, nes visos kovos vyks BATTLEFY platformos pagalba. Daugiau informacijos apie turnyrą artimiausiu metu galėsite rasti www.mkl.lt puslapyje.

Šaltinis: Lietuvos krepšinio federacija

Parašykite komentarą